May 14, 2013

Koleksi Gambar Wad Kanak-kanak KPJ Seremban


Hai,

Sambungan dari gambar Arissa masuk wad aritu. Wad kanak-kanak KPJ Seremban ni memang cantik, tak tahu la KPJ lain macam mana. Harap hospital kerajaan boleh upgrade design mereka ye. Menteri Kesihatan yang baru nanti minta tolong usulkan.

Tengok gambar je la ye. 

wad kanak-kanak kpj seremban 1
laluan ke  bilik...macam dalam kapal angkasa pun ada

wad kanak-kanak kpj seremban 2
pintu pun ala-ala star trek

wad kanak-kanak kpj seremban 3
deco dalam bilik...saya mauuuu

wad kanak-kanak kpj seremban 4
nak tunjukkan gambar tempat letak barang-barang...so abaikan koleksi kami ye

wad kanak-kanak kpj seremban 5
ada tv, peti ais, troli macam kat hotel dan bilik air yang sangat selesa

wad kanak-kanak kpj seremban 6
ini tempat tidur saya..of course la kemas kan..
Walaupun bilik single wad kanak-kanak KPJ ni sangat cantik dan selesa tapi lebih selesa di rumah sendiri.
----------------------------- 
*Anda rasa entry ini bermanfaat untuk orang lain. Jika ya, sila kongsi dengan menggunakan button share di bawah. 
*Sila tinggalkan komen di ruangan ini sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, telah mencuba tutorial/tips/pandangan saya ataupun sekadar ingin meluahkan pendapat anda. Saya akan cuba respon dengan secepat mungkin.

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete