April 23, 2013

Koleksi Gambar Arissa di KPJ

Entry bergambar je kali ni. Malas nak update. Maklumlah demam pilihanraya, sampai 2 bulan tak update. Huhu...

Arissa telah dimastautinkan ke hospital KPJ Seremban dari  26 Mac hinggalah 6 Mac kerana demam panas. Pegawai pengiring yang dilantik sudah tentulah ialah saya dan Wildcutecat. Punca demam ialah jangkitan kuman dalam paru-paru, tiroid dan air kencing.

Selepas demam selama 4 hari, kami merujuk Arissa ke KPJ. Mulanya tak mahu masukkan Arissa ke wad. Kalau boleh bagi ubat kat rumah je, lagi baik. Tapi nampak macam teruk, esoknya kami terus mintak MC untuk hantar Arissa masuk wad.

Malangnya, bilik penuh. Lagipun kami memang request untuk dapatkan bilik single. Tapi dapat call dari KPJ malam tu yang baru dikosongkan ialah bilik double. Dalam jam 10 malam selamat kami check in kat KPJ.

Masuk je wad kanak-kanak terus kagum. Maklumlah kali pertama masuk wad kanak-kanak KPJ ni. Masa Arissa masuk wad dulu, kami dapat wad bersalin sebab wad kanak-kanak penuh. Patut pun penuh, sebab.....pasal tu nanti saya buat entry lain pulak ye...

Mari layan gambar Arissa di KPJ...............

Arissa@KPJ 1

Hari kedua, drip terpaksa dipasang di kaki sebab dah cuba cucuk kat dua2 tangan ubat tak jalan. Emosi tak stabil lagi, suhu badan sampai 40 ºC.


Arissa@KPJ 2
Cubaan Wildcutecat untuk menenangkan Arissa. Tapi....
Arissa@KPJ 3
Arissa kejap cembeng...
Arissa@KPJ 4
Kejap OK...

Arissa@KPJ 5
Kejap melalak.....
Terus zoom ke hari Arissa discharged. Seperti diduga saya ponteng sembahyang Jumaat untuk ke KPJ. Wildcutecat pula nak hantar Wan Pilah Arissa pulang setelah 2 hari bermalam dalam wad bersama kami. Jadi tinggallah saya meneman Arissa bermain bola.

Lepas letih main bola, kami sama2 terlelap sampailah Arissa terjaga. Kali ni saya keluarkan kamera saya dan mintak Arissa pose.

Arissa@KPJ 6
kudis di hidung sebab kena picit dengan nurse di atas kerjasama baik Arissa makan ubat..

Arissa@KPJ 7
pose paling ala2 model..spontan je tanpa disuruh

Arissa@KPJ 8
permainan kegemaran Arissa...

Arissa@KPJ 9
permainan kedua kegemaran Arissa...bagasi honey telah disiapkan untuk pulang

Arissa@KPJ 10
kami bertiga...ternyata saya memang Lan Bokeh...

Arissa@KPJ 11
makanan last Arissa...tapi ayah dia yang makan...huhu

Arissa@KPJ 12
main sekali lagi sebelum balik...kat rumah takde...

Arissa@KPJ 13
ingatkan dah selamat...tapi...

Arissa@KPJ 14
cubaan gagal...kelihatan mak Arissa berlari untuk bertukar posisi sambil membawa sesuatu..

Arissa@KPJ 15
oh remote tv rupanya...

Arissa@KPJ 16
Arissa dengan kekuatan 3 orang kanak2 lelaki..perlukan 3 orang untuk suntikan, 2 orang untuk bagi makan ubat...
Sorry, gambar senget-benget...Template blogspot ni tak membenarkan orang lurus pembaris macam saya untuk melurus pembariskan gambar dalam blog ni...Saya letakkan gambar mula dengan hujung je, kalau nak tengok gambar tengah2, tunggu Wildcutecat update blog dia...huhuhu...

Wasalam.

3 comments:

  1. nasib aku jumpa tmpt komen ni... hahaha arissa tetap comel sbb rmbut tu suka sgt tgk... lan bokeh? terbaekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah sgt ke tmpt komen baru aku ni??? huhu

      Delete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete