November 29, 2011

- papa gunting rambut arissa -

Ha, dah panjang pun rambut budak kecik ni. Masa untuk menggunting katanya. So sebagai ayah yang bergaya dan selalu mengunjungi salon2 terkemuka, inilah saat terbaik untuk mencurahkan pengalaman. Huhuhu.

Jom tengok....
Kali ni ayah gunting V-cut kegemaran ayah. Harapannya nak jadi macam ni...
Tapi capuk sikit la. Especially belah kanan punya rambut.

At least OK lagi dari uwan ko gunting. Dah macam fantaghiro dah ayah tengok. Kalau macam ni ok lagi, sejuk mata pandang...

Kalau macam ni lagi, mau demam ayahmu Arissa...

Ok takpe, next time kalau wan ko gunting macam tu lagi, ayah akan buat rambut macam ni...
Part muka dah sama kan?? kan?? Capo 'Ramualdo' Grande..Huhuhu

Promise!!!

p/s : next time try buat layer macam Jennifer Aniston pulak ye. takpun macam Nemu Kurotsuchi dalam Bleach tu ye..huhuhu

6 comments:

  1. rosak rambut anak den. nasib baik muka comel macam omak eh. rambut camne pun maintain comel. la la la la la...

    ReplyDelete
  2. eh, mak dia botak kan? kan? kan? hahaha

    ReplyDelete
  3. hakkk tuihhhhh capo ramualdo.. oh arissa, dah besar sila balas dendam ok..

    ReplyDelete
  4. sebijik muka ko lah anak ko ni lan

    ReplyDelete
  5. mekchu:
    nak balas dendam pe...cun tu aku buat...huhu

    nuyin2u:
    mestilah kak, xkan muka faizal tahir lak...huhu...

    ReplyDelete
  6. hahaha. jawapan faizal tahir tu tak boleh blah.

    ReplyDelete