June 13, 2011

- wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest -

Ini ialah entry penyertaan aku utk contest nih...tuan punya blog sila bagi hadiah penyertaan okeh...huhu
****************************************************************************************************************************
cara-cara dan syarat nak join contest ni:

1. terbuka kepada sesiapa sahaja yang mempunyai blog dan ada baby/anak.
2. mesti la warganegara malaysia. (ada ke mat salleh nak join? huhuhuhu).
3. mesti jadi follower blog wildcutecat ini. 
4. buat entri khas untuk join contest ini dengan tajuk "wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest" dan letakkan banner diatas kat entri tu dan linkkan ke entri  ini.
5. letak gambar baby korang yang berusia antara 0-2 tahun yang sedang tegelak. kalau anak korang skang dah berumur lebih dari 2 tahun tapi ada gambar tengah tegelak masa umur 0-2  tahun pun boleh join gak.
6. taipkan juga nama baby, tarikh lahir, tarikh/tahun gambar diambil dan juga nama korang.
7. tinggalkan komen pada entri ini beserta link entri yang korang buat tu ye.
8. itu aje ^_^. senang kan.

contest ni bermula dari 9 Jun 2011 - 24 Jun 2011 (12.00 malam). keputusan akan diumumkan diblog ini pada 30 Jun 2011.
sekiranya contest ini tidak mendapat sambutan iatu kurang dari 5 penyertaan 3 hari sebelum tarikh tutup, contest ini akan terbatal dengan automatik. huhuhu. 

hadiah-hadiah yang ditawarkan:

1. pemenang pertama - hadiah bernilai RM50.
story book pillow

2. pemenang kedua - hadiah bernilai RM36.
Mr Catterpillar
dan
Cloth Book For Babies (Flufft Chick)

3.pemenang ketiga - hadiah bernilai RM23.

Cloth Book For Babies - Shape
dan
Cloth Book For Babies (Squishy Turtle)

so, korang...jom join.
* tuan punya blog berhak mengubah syarat-syarat penyertaan sekiranya perlu.
****************************************************************************************************************************
So, inilah gambar untuk aku masuk contest nih...gambar ni diambil di Taman Tamadun Islam, Terengganu masa jalan2 anniversary kitorang Mei lepas...Sambil jalan2 aku panggil2 nama Arissa, nampak je aku terus gelak2..Ada beberapa lagi la gambar dia gelak...tapi aku pilih gambar ni sebab.............................rahsia...huhuhu

kalau tak menang tak tau a...tapi kalau menang pun tak dapat hadiah...huhu...tuan punya blog sila bagi saguhati yek ;-)....

3 comments:

  1. eh, macam mana boleh sama dgn banner tu? mcm kembar lah anak ko ngan anak wildcutecat :)

    ReplyDelete
  2. eh sama ke??? lain kot, anak aku tu...huhu

    ReplyDelete
  3. nice prizes for the babies :)

    ReplyDelete