June 23, 2011

- kedai Arissa's Choice -


Budak kecik ni kecik2 dah ada kedai. Ayah dia yang remaja2 gitu pun takde lagi tau. Huhu. Alkisahnya, Isnin lepas aku dan Wildcutecat telah melauncharkan kedai kami yang bernama Arissa's Choice. Apsal Arissa?? Nape bukan Fasha Sandha?? Atau Miera Liyana?? Sebabnya Arissa tu anak kami, manakala 2 orang lagi tu ntah sape la pulak kan. Huhu..

Apa yang ada kat Arissa's Choice ni ek?? Macam2 ada. Yang takde pun barang2 macam basikal, tiub motor, sensodyne dan kipas angin je. Yang lain semua ada. Takde la semua, Arissa's Choice memfokuskan kepada anak2 dan emak2 je. Bapak2 jangan kecik ati sebab takde barang kat sini. Insyallah ada rezeki Arissa's Choice akan meluaskan lagi pasaran kepada bapak2 sekalian pulak. Nak tengok apa yang ada?? Mari usha gambir2 di bawah ye...

holabebe pyjamas...murah je, cantik lagi tau...jom la tengok kat sini...

tudung2an...stok terbaru dan terkini dah sampai...belum hapdet je lagik..yang ni pun cun gak..zoom...
Untuk tudung2an, kami akan update secepat mungkin supaya cik2 dan puan2 lebih terkedapan dari rakan sekerja yang lain di pejabat. Serlahkan keperibadianmu, manisnya kurma ini bak kata Sepah.

kid's bag...macam2 binatang ada..jangan wish yang pelik2 sudah...huhu

stokin...ada design haiwan2 comel gitu kat ujung dia..kalau budak jejalan ada bunyi loceng kuar...
Buat masa ni, tu je yang kami dah promotekan kat Arissa's Choice nih. Apa kata korang follow blog ni supaya lebih terampil lagi kalian. Follow kan tak kena bayar, beli baru la kena. Huhu..

Sebelum terlupa, Arissa's Choice akan membuat promosi untuk beberapa pembeli online pertama tak lama lagi. So stay tune okeh!!! Selamat bersoping juga!!!

No comments:

Post a Comment