May 12, 2011

- dan byrd -- boulevard -

Sesape yang layan Maharaja Lawak last week mesti dengar lagu yang dinyanyikan oleh Sepah kan. Tak sangka pulak sebab suara si Jep tu aku ternyanyi2 lagu tu sorang2. Akhirnya aku menggooglekan diri untuk mencari siapakah pemilik lagu itu. Susah gak nak carik, sebab ingat lirik je sket kan.

Jumpa je sape penyanyinya, terus aku download. Setel 1 part, pastu terasa nak main gitar lak sambil nyanyi lagu ni. Terus aku layan carik dan main.

Nak tau tak chord lagu ni. Rujuk kat bawah je, takyah korang susah2 nak google. Huhu..

Ni intro dia ek...

e|--------5--------7---8------------------------5-------------7---8----------|
B|---------------------------5--------------------------------------------6--|
G|---------------------------------------------------------------------------|
D|---------------------------------------------------------------------------|
A|---------------------------------------------------------------------------|
E|---------------------------------------------------------------------------|

e|-------5---------7----8--8-----7-------5----4------------------------------|
B|---------------------------------------------------------------------------|
G|---------------------------------------------------------------------------|
D|---------------------------------------------------------------------------|
A|---------------------------------------------------------------------------|
E|---------------------------------------------------------------------------|

e|-------4----5---------7----7/8---------5-----------------------------------|
B|---------------------------------------------------------------------------|
G|---------------------------------------------------------------------------|
D|---------------------------------------------------------------------------|
A|---------------------------------------------------------------------------|
E|---------------------------------------------------------------------------|

 
Ni pulak chord dan liriknya...
 

V1:
             Am               Dm
I don't know why, you said goodbye 
            F                E              Am
Just let me know, you didn't go, forever my love 
               Am               Dm
Please tell me why, you make me cry 
           F                E                         Am
I beg you please, I’m on my knees, if that's what you want me to 

               
Chorus: 
Am                        Dm
Never knew, that it would go so far       
G                        C
When you left me on that boulevard 
Am                     Dm 
Come again you would release my pain 
       F        E        Am
And we could be lovers again 

V2:         
              Am              Dm
Just one more chance, another dance 
           F              E                  Am
And let me feel, it isn't real, that I’ll be losing you 
              Am                Dm
This sun will rise, within your eyes 
             F               E           Am
Come back to me and we would be, happy together  

[Repeat Chorus]
                     
V3: 
      Am                Dm
Maybe today, I make you stay 
         F                 E                 Am
A little while, just for a smile, and love together 
           Am              Dm
For I will show, a place I know 
     F                   E           Am
In Tokyo, where we could be, happy together    

Ni pulak video clipnya...Ehsan dari Youtube...

2 comments: