April 5, 2011

- idamanku di SOGO -

Weekend lepas punya perancangan sepatutnya kami sekeluarga ke Mid Valley. Dandan je tengah2 highway aku decide untuk check-in di KL International Hotel sebab Kaktih pun stay kat sana. Terus tukar lokasi ke SOGO tanpa mengetahui ada sale kat sana.

Takde plan nak shopping pun, tapi bila dah sampai hati aku meruntuk-runtuk nak beli 1 perfume yang dah lama aku ngidamkan. Try on body je dah lebih 20x, bau sample lagi la lebih kan. Dulu nak buat hantaran kawin tapi takde set pulak so beli D&G The One sebab nampak cantik bila wrap tu.

Nak tau ke apa perfume yang aku idamkan selama dekat 2 tahun tu?? Tara, namanya ialah Bvlgari Soir. Sebutannya So-wa bukan So-wir. Kali ni beli dengan deodaran sebab dah ada match bau dengan Pour Homme.
sweet je bau dia...mmg pilihanku...
Kalau ada sesape perasan, aku tukar gambar profile aku setiap kali beli perfume.Kalaulah ada yang perasan kan. Sebelum gambar D&G The One tu gambar Mont Blanc Starwalker huhuhu.

my profile
my profile
 Lepas ni nak beli perfume apa lak ek?? Setahun boleh beli sekali je, so have to buy wisely...

2 comments:

  1. Ko minat pakai perfume ek? Aku kureng sket la.. Tp klu aku nak cari perfume yg bau manis2 ala2 room freshner, perfume ape yg best? ko mst pandai bab2 perfume kan..

    ReplyDelete
  2. yazid81:
    kalau nak yang manis2 boleh la guna Soir ni..takpun Mont Blanc Starwalker ataupun koleksi Selvatore Ferragamo for him or for her...tu yang aku tau la...

    ReplyDelete