February 2, 2011

- sebulan da -

Salam,

Hari ini 02 Feb genaplah sebulan usia Arissa. Berat pun dah bertambah2 naik. Rasa dah 4kg kot sekarang ni. Mata ayah dia pun semakin bengkak walaupun kurang berjaga malam berbanding dengan Wildcutecat. Sampaikan malam tadi pujuk Arissa menangis dalam ngigau je. Tak sedar pun. Huhu...

macam main gitar...kacau sampai jaga pun dia buat pose ni balik...

Banyak gambar nak share kat sini tapi aku pilih yang faveret aku je la ek..Jeng jeng, this one is my favorite fruit...Huhuhu...

 Oh, petang ni ada appointment Arissa.

4 comments:

  1. gmbar tangan kat dahi sambil berkata "ohhh... tampin ada problem network lagi" tu bukan fav ke? aku suke......

    ReplyDelete
  2. tahniah lan..lambat tahu ko dah jadi daddy..phewww

    ReplyDelete
  3. gambar yg fav fruit tu ada cam muka ko la capo

    ReplyDelete