January 26, 2011

- capo grande 3series -

Capo Grande 3 series, bunyi dah macam BMW pulak kan. Oh tidak, sebenarnya Capo Grande telah mencecah usia 30-an pada 25 Januari 2011 semalam. Kalau dalam bahasa Nokia dipanggil 3310. Huhu. Sekarang, aku dah sama-an dengan Churailiya dan Viruspadu. Barulah aku tahu perasaan diorang. Rezeki jugak dapat baby dalam usia 20-an, walaupun sepatutnya lepas besday baru keluar.

Thanx to Wildcutecat yang secara rahsia menganjurkan bachelor party untuk aku. Kurang dancer dalam kek je, yang lain semua terbaek. Aku pun tak ingat bila last sekali besday aku ada majlis2 ni. Rasa masa aku umur 7 tahun kot. Lepas tu aku dah tak nak sebab segan nak tiup lilin. Huhu...

Semalam aku cuti lagi,seperti biasa di hari lahirku. Harap tahun depan dapat cuti lagi. Barulah meriah besday aku. Huhuhu...

4 comments:

  1. Bebeday to yu.. tq belanja nasi hayam... masa umur 7 tahun kek pun bentuk nombor 7.. kan.. kan????

    ReplyDelete