December 17, 2010

: barulah bernafas...sket...

Hai, lama dah tak menulis kat sini. Rasa macam tak lengkap lak kehidupan aku kalau tak mengupdate blog. Rasa macam kura-kura di lautan asing pulak.

Apapun kehilangan aku dalam dunia penulisan bukanlah disebabkan aku malas. Tidak, aku bukan seorang lelaki yang malas. Tapi disebabkan oleh pelbagai faktor. Kelas, kalau korang nak baca sampai habis mesti korang concern dengan kehidupan aku kan...kan..kan...

Pindah rumah baru, opis baru renovate, banyak kerja luar, main Football Manager (sape suruh???) benar-benar mengambil tol dari aku (direct translate dari really takes its toll on me). Tapi kini aku kembalik, menulis lagik. Tapi serius hari ini takde idea lagi. Bubaiiiii....

p/s : siap salah post lagi dalam blog lain...kellass la aku..sila jangan betulkan blog anda...huhuhuhu