November 10, 2010

: siapa ada supernatural season 6???

Tolon, tolon sape yang ada koleksi Supernatural season 6 tolonlah aku. Jam 1.14 pagi hari ini aku dah completekan tengok season 1-5. Walaupun tak ikut aturan, first season 4, then season 5, sambil2 tengok season 1,2 dan 3. Apapun skang semua dah tengok. Jadi kalau sesape yang ada dan bermurah hati untuk bagi aku copypaste, silalah berhubungan dengan aku ye. Kerjasama anda amatlah saya hargai.


Oh ya, sesape yang nak copy season 1-5, marilah....

4 comments:

  1. samelah. sy pun tengah cari supernatural season 6. huhuhu

    ReplyDelete
  2. klu sy kat penang..mmg kompem2 sy bg..
    sbb kat sne sekejap je leh dpt season bru..hehhehe
    so xde larh..hahha
    nk copy paste season 1-5 bley???

    ReplyDelete
  3. wildcutecat:
    carilah...nanti dah jumpa sy mau kopi...

    nisa sudah!:
    mari mari...

    ReplyDelete
  4. wuyoo... kesalahan terang terangan ni...apo laie series yang ko ado? dexter ado x?

    ReplyDelete