October 6, 2010

: 1st cheque from nuffnang

04102010595

Aha, mau cerita pasal ini cek. Dapat dalam bulan 2 lepas aku cash out dalm bulan 12 tahun lepas. Lepas 8 bulan baru aku nak bank in kan. Tak tau la lepas ke tak. Banyak lak tu, dalam 4 angka ada la nilai cek ni. Punca aku cash out pun sebab aku nak merasa 1st payment je dari nuffnang ni. Mana la tau diorang tipu lak. Tapi tak kot, dah ramai yang dapat pun, aku yang ketinggalan. So kawan2, jangan jeles2, mari kita cash out ramai2…yeeehaa!!!

2 comments:

  1. uiyo... lan da dpt duet dr nafnang... alaa... jeles2... aku xkretip nk buat belog cam ko weh... nak jugak duet..!!! kehkehkehkeh..

    ReplyDelete
  2. noRa:
    ala sket je la...huhu...saje je bikin gempak....mana de kreatif wei...tulis je apa tergerak kat hati ini...

    ReplyDelete