September 23, 2010

: teringin nak buat contest

Tiba-tiba aku rasa nak buat contest. Bukan contest untuk blog ini, tapi blog aku yang lagi 1, All About Negeri Sembilan. bukan apa, aku macam lost sikit nak buat entry dalam blog tu. Itulah sape suruh memandai-mandai  buat blog dalam Bahasa Inggeris. Kan sendiri dah susah. Huhuhu....


Tujuan aku nak buat pun untuk menambah info pasal Negeri Sembilan. Maklumlah banyak lagi tempat aku tak pergi, banyak lagi benda aku tak makan. Mana la tau ada yang berinformasi sudi berkongsi info dalam blog aku tu. Kalau aku buat contest dalam English pun ok kan??? Ramai je yang power-power dari aku.

Hadiah pun dah pikir nak  bagi apa, cuma aku takut takde sape yang join. Nanti sape yang malu??? Mereka dan keluarga mereka gak kan. Huhuhu...

So apa pendapatan anda sekalian?? Sesueiii tak kalau aku proceed dengan idea tu??? Agak-agak ramai tak nak join??? Semua persoalan ini bermain-main di fikiran aku. Mungkin sebab 1st time kot nak buat. Kalau dah banyak kali buat aku ok dah rasanya...

5 comments:

  1. saya nak join. nak menang jugak. huhuhu

    ReplyDelete
  2. tak boleh join la..tak tahu psl n9..ehhehe

    ReplyDelete
  3. pendapatan saya lumayan... kalo wat contest akan ada je yg join.. tp ko kena mention prezen dia. nnti mntak tlg jemah promote kan.. konpem 888 penyertaan

    ReplyDelete
  4. kalo aku masuk ko agak² aku buleh terus menang x?

    ReplyDelete
  5. wildcutecat: join2, sy janji xbias...huhu...

    chenta: xtau nak wat camne...mana tau jumpa org n9 lak nanti..wink wink..

    mekchu: huhu...xlarat lak nanti aku nak judge kalau sampai 888...

    noRa: aku agak2 ko ada potensi untuk menang...huhu..

    ReplyDelete