August 24, 2010

: site survey oh site survey

Leteynya arini kena buat site survey. Pusing2 jalan kaki area Seremban, Seremban 2 dan Senawang buat aku rasa macam nak singgah beli makan kat tepi jalan je. Kalau tengah jalan maut pulak aku kena langgar kan.

Yang membuat aku lebih letih ialah bila aku rasa khidmat aku tak diperlukan pun sebenarnya. Peranan Hang Kebun lagi banyak dari aku dalam ini filem.

Minggu ni ada 2 site survey lak tu. Nasib baik satu dah sub kat opismate.Patutnya xpayah pun. Tapi apa boleh buat, "Saya yang menurut perintah" je la.

Skang aku tertanya2 sape la introduce perkataan site survey. Dem Nit yuuuu....

Oh ye, tahun depan mungkin ada pilihanraya umum. Agak2 ada bonus tak tahun ni??? Macam takde je.

4 comments:

  1. ..sabar ajer la d bln yg mulia nie

    ReplyDelete
  2. kalo time hujan ko kena lebih hati2.. takut kena panah petir..

    *aku pun konpius.. perlu kah???

    ReplyDelete
  3. dan ada orang tu balik balik rumah je kul 4 lebih tu terus cakap dialog ni:
    " nak air...nak air...nak air..." huhuhu

    ReplyDelete
  4. alia:
    sy mmg sabar orgnya...

    mekchu:
    komen ko xde kena mengena...sila kilatkan kasut anda...huhu

    wildcutecat:
    jln2 tgh panas la...nasi baik xkantoi pose...huhu

    ReplyDelete