August 4, 2010

: my belated birthday

Orang dapat kad time birthday..aku dapat lepas 7 bulan…dari bujang, tunang, kahwin dan dah nak jadi bapak ni baru dapat kad…apapun thanks kepada opis aku yang memang bagi kad kat sape2 yang celebrate birthday…

muka-kad Oh, aku cuti masa birthday aku…memang tiap2 tahun pun macam tu…tanpa kompromi…huhu…

isi-kad

8 comments:

  1. Happy belated birthday bro!

    Semoga semakin bertambah barokah dari-Nya.

    ReplyDelete
  2. umoo da berapa bro?>..happy belated bday juga.

    ReplyDelete
  3. happy belated besday br0!!! eh eh cuti tyme besday..?? bole ikot tuh..huhu

    ReplyDelete
  4. Donnie Ien:
    thanx..wah, nama mcm donny yen la...umo baru je sweet 29...remaja sepanjang umur...hehe

    dak eina:
    thanx...elok cuti la...hadiah utk diri sendiri kan...hehe

    ReplyDelete
  5. besday bro..dah nak masuk 3 series nmpaknye hehe :D

    ReplyDelete
  6. Adha:
    thanx bro...3series lg power kan...hehe...

    ReplyDelete
  7. amboiii..somel btoi kad iteww..!!

    ReplyDelete
  8. kad itewww didesign oleh opisku...sume cantik2...

    ReplyDelete