August 6, 2010

: manga that i read – liar game

liar game mangaApa akan jadi jika seorang yang jujur terlampau (tahap tak boleh ubah punya) kena paksa masuk pertandingan menipu?? Tentulah dia akan membawa kejujurannya ke dalam permainan itu.

Boleh menang ke macam tu??


Ikuti pengembaraan Kanzaki Nao, pelajar yang jujur dan kuat menangis. Secara tidak sengaja dia telah menyertai satu pertandingan yang dinamakan Liar Game. 1st round of the game dia kena lawan dengan bekas gurunya. Kompom la senang2 dia kalah kan. Tapi tidak, setelah mendapat bantuan Shinichi Akiyama, bekas penipu yang baru keluar penjara Kanzaki menang 1st round. Nasib baik dia menang. Kalau tak dia akan berhutang 10juta yen. Banyak la kot kan.

So Kanzaki proceed main sampai ke round 4 sekarang ni. Kalau nak tau lebih lanjut baca je kat One Manga Cloud Manga yek…

Untuk makluman, citer Liar Game ni dah dibuat dalam bentuk drama. Dibintangi oleh Toda Erika dan Matsuda Shota.
liar game drama

5 comments:

  1. aku layan versi drama jer.. skang tgh tunggu filem lak..

    ReplyDelete
  2. manga that i read - jeruk mangga. huhuhu

    ReplyDelete
  3. ezany:
    wah dah layan drama...jelesnya...huk huk huk...bila nak kuar movie lak bro???

    wildcutecat:
    itu manga that waklu read la...huhuuh

    ReplyDelete
  4. CikSembang:
    Layan kak...barulah matang...huhu

    ReplyDelete