June 14, 2010

: online school

Aha, bunyi macam menarik kan?? Tapi tak menarik pun sebenarnya. Hehe…
logoApa benda online school yang aku nak promote arini?? Ianya satu website yang memaparkan statistik2 dalambentuk grafik yang menarik. Kira mudah la untuk yang sengal2 otak macam aku ni faham dengan lebih mendalam.

Sebenarnya banyak yang menarik dah aku baca kat sini. Aku tepekkan 1 untuk tatapan kita bersama ye. Silalah klik untuk tumbesaran. Jangan malu2…
softdrinks So, kalau ada sesape yang berminat untuk tambah pengetahuan bolehlah menyusuri laman web Online School ni. Aku pun tak habis baca lagi. Tambahan info lagi boleh rujuk gambar di bawah.

about-us

No comments:

Post a Comment