December 13, 2009

+ esok ku ke genting +

Just pengumuman tak rasmi , esok aku akan ke Genting Highland selama 3 hari bersama bos Yincik Fauzie,
akak Viruspadu dan akak Churalliya atas urusan rasmi (lah sgt).

Sape mahu follow??
hotel-6202-0
akan menginap di First World. Macam ni kot rupanya. Huhuhu….

p/s : entry lepas modem aku ok. 2 ari tu tak dpt online..

6 comments:

  1. kalau kata nk follow leh confirm dapat gi x??hehee

    ReplyDelete
  2. Alin, meh la....hehehe...

    miera, kompom la blh ikut...jom la..

    ReplyDelete
  3. sayang skali aku dah balik swk. T_T , jom sapa nak ikut aku mandi2 dengan boyak2.

    www.pengeRindu.com

    ReplyDelete
  4. aaaa.baru balik holiday genting.memang tu la hotelnye. hehe adik sue keje kat c2...die kate bawak je balik kunci bilik tu...xyah pulang...wat kenangan .haha hepi oliday

    ReplyDelete
  5. Mr J,
    aku nak join mandi dgn boyak...nest year aku ke sana ye ;-)...

    sue,
    aah, kompom itu hotelnya...tapi cat dah luntur...adik keje situ ek?? xley dapat diskaun ke?? huhu...

    ReplyDelete