January 1, 2009

+ benvenuto 2009 +

Salam semua...

Tak sangka tul aku akhirnya menyahut seruan kerajaan untuk menceburkan diri dalam bidang blog ini....Harap2 blog aku ni takkan jadi seperti diari pink aku masa tahun 2001, hanya 7 hari je yg larat tulis....Lagi 300 lebih tu aku simpan dlm memori terindah aku je...huhu..Tupun dah kira rekod kebangsaan dalam hidup aku...

Adapun tujuan blog ini dilancarkan oleh aku sendiri bukan lah mempunyai tujuan yg spesifik...Aku mungkin akan menulis mengenai pelbagai aspek kehidupan yang aku pandang dari kaca mata aku sendiri...kalo aku pakai contact lens nanti aku tukar ayat tu k...

Oleh kerana hari ni tahun baru 2009, serentak dengan pelancaran blog ini aku juga ingin melancarkan beberapa keazaman yang telah terpahat di hati ini untuk aku capai pada tahun ini...Harap2 tercapai la hendaknya, dengan izin Allah swt...Amin...

Cuma ada sedikit kesedihan melanda diri ini...Tak sangka malam tadi aku telah membuat seorang gadis menangis...Bukan, bukan kerana aku telah apa2 kan dia...belum lagi...Juga bukan kerana aku melakukan gangguan mental seperti yang biasa aku lakukan kepada gadis2 bawah umur yang lain...Mungkin ada yang aku ucapkan membuat hatinya tersentuh...Kepada gadis itu, aku ingin meminta maaf yang teramat sangat...Aku cuma ingin berehat beberapa hari kerana jantung aku dah tak larat nak menahan degupan yang terlampau pantas...aku takut diserang strok apabila aku marah lagi....huhuhu....

Eh, mak aku dah siap masak cekodok pisang....calo dulu cha...ARRIVEDERCI 2008, BENVENUTO 2009...

Happy new year 2009
Happy new year 2009. Taken from jiwang.org

2 comments:

  1. sweet.. moga-moga dengan hadirnya tahun 2009 ni bakal menjadikan kita insan yang boleh mengaku "Aku umat baginda Muhammad SAW" dengan bangganya.. amin

    Bro.. lu punya servis (ping pong) wa dah dapat baca la bro.. lagi 49 kali wa main dengan lu.. wa dah leh menang dah... huhuhu

    ReplyDelete
  2. amiinnn....mmg cite2 aku sejak kecik lg tu...tatkala kanak2 lain nak jadi polis, bomba, penoreh getah...hehehe...

    pasal pingpong tu ko kena praktis lg 14 thn kalo nak kalahkan aku...hehehe...ada beberapa kesilapan strategik yg slalu ko buat...kalo blh bolo skru aku ko xyahj la terkujat sgt...hahaha...gelak seorg pemerintah yg zalim...

    ReplyDelete